>
Випічка

Слойки з манго

4a26fdd4064127440b2da3d96fac43f0 Слойки з манго

Від начинки залежить багато чого, тому не бійтеся експериментувати і пробувати різні варіанти, навіть такі екзотичні, як манго.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове 2 аркуша
  • Масло вершкове 50 г
  • Мигдальна борошно 50 г
  • Цукор 50 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Кукурудзяний крохмаль 5 г
  • Манго 1 шт.
  • Яєчний жовток-1 шт.

Спосіб приготування:

  • Змішати в мисці мигдалеву борошно, цукор і кукурудзяний крохмаль.
  • Вершкове масло нарізати кубиками і додати до сухих інгредієнтів. Перемішати.
  • Далі додати яйце і нарізану дрібними кубиками м’якоть манго. Все ретельно перемішати до отримання однорідної маси.
  • Розкачати тісто в одному напрямку і вирізати кружечки діаметром 8 див. В центр кожного кружечка з тіста викласти приготування раніше начинку, а потім накрити іншим кружечком.
  • З допомогою виделки ретельно заліпити краю і ножем зробити ромбоподібний узор. Змастити слойки яєчним жовтком.
  • Перекласти слойки на деко, застелене пергаментом і випікати в попередньо розігрітій до 180С духовці 15-20 хвилин.