>
Вегетаріанське

Смажена квасоля в часникових часточках

2d7c884767e7498a0235f9caaa78115a Смажена квасоля в часникових часточкахЛегке поживна страва чудово підійде як гарнір або перекусу. Яскравий аромат часнику підкреслює ніжність і солодкість квасолі. Дуже смачно!Інгредієнти:

  • Оливкова масло1/4 склянки
  • Часник, тонко нарезанный4 зубчики
  • Стручки жовтою або зеленою фасоли600 р
  • Червоний гострий перець в пластівцях, молотый1 год, л.
  • Сіль + перецпо смаком
  • Лимон, розрізаний на 2 части1 шт.

Спосіб приготування:

  • Нагрійте масло в глибокій сковороді на середньому вогні.
  • Викладіть часник і обсмажуйте близько 2 хвилин, постійно помішуючи.
  • Додайте квасолю і перець в пластівцях, посоліть і поперчіть. Перемішайте.
  • Продовжуйте готувати, періодично помішуючи, ще 8-10 хвилин.
  • Перекладіть квасолю на сервірувальну тарілку, вичавіть сік лимона на блюдо.