>
Вегетаріанське

Солодкий картопля зі шпинатом

%name Солодкий картопля зі шпинатомСолодка картопля, або батат, фарширований шпинатом, має дуже незвичайним смаком. Радимо спробувати це блюдо.

Інгредієнти:

  • Батат 1 шт.
  • Перець чилі 1 шт.
  • Шпинат 1 жменя
  • Цибулю-шалот 1 шт.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Розрізати солодку картоплю навпіл і випікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 45 хвилин.
  • У цей час приготувати начинку, змішавши дрібно нашатковану шпинат і гострий перець чилі. Посолити і поперчити.
  • Викласти цю суміш на картоплю і випікати ще 5 хвилин. Перед подачею посипати кружечками цибулі-шалот.