>
Вегетаріанське

Спаржа з кунжутом

7792f626fd46fa0d095106c3bae7c762 Спаржа з кунжутомНіжні пагони спаржі дуже смачні в соусі з лимонного соку. Щоб кунжут розкрив свій аромат, його попередньо обсмажують на вершковому маслі. Інгредієнти:

  • Спаржа400 р
  • Вершкове масло1/3 склянки
  • Кунжут3 ст. л.
  • Лимонний сок1 ст. л.
  • Петрушка1 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Покладіть спаржу у велику каструлю, наповнену водою, доведіть до кипіння і варитье до готовності близько 5 хвилин.
  • Злийте воду і покладіть спаржу на сервірувальне блюдо.
  • Розтопити масло в сковороді на невеликому вогні. Додайте кунжут і підсмажуйте до золотисто-коричневого кольору, близько 2 хвилин.
  • Лимонний сік змішайте з рубаною петрушкою. Приправте сіллю і перцем. Полийте спаржу соусом і посипте кунжутом.