Всього через 30 хвилин у вас буде готовий смачну вечерю. Як гарнір можна відварити кукурудзу.

Інгредієнти:

  • Оливкова масло2 ч. л.
  • Свинячий стейк на косточке4 шт.
  • Абрикосовий джем60 р
  • Панірувальні сухари150 р
  • Листя свіжої петрушки (дрібно нарезанныегорсть
  • Курячий бульон120 мл
  • Кукурудза (розрізана на 3 частини)3 шт.
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  • Розігріти духовку до 190°С.
  • Розігріти олію у великій антипригарній сковороді на середньому вогні. Додати свинячий стейк і смажити 1-2 хвилин з кожного боку або до золотистого кольору. Помістити в один шар у жаростійке блюдо.
  • Зверху на свинячі стейки розподілити абрикосовий джем. Змішати панірувальні сухарі і петрушку в невеликій мисці і посипати цією сумішшю зверху на джем.
  • У страву зі стейками налити підсолений курячий бульйон.
  • Випікати 8-10 хвилин або до золотистого кольору. Подавати стейки з вареною кукурудзою.