>
Перші страви

Суп з водоростями вакаме

65cf3c5bf45bb5cb813c546b27c7204d Суп з водоростями вакаме

Всі любителі японської кухні обов’язково оцінять такий простий і легкий суп, який готується за лічені хвилини. Якщо ви вирішили урізноманітнити свій раціон, то придивіться до цього рецепту.

Інгредієнти:

  • Курячий бульйон 500 мл
  • Водорості вакаме 2 ст. л.
  • Печериці 200 г
  • Цибулю-шалот 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Вилити бульйон в сотейник.
  • Додати водорості і нарізані тонкими пластинками гриби. Довести до кипіння і варити 3 хвилини.
  • Посолити, поперчити і розлити суп в тарілки.
  • У кожну тарілку додати попередньо очищений і дрібно нарізану цибулю-шалот і терту лимонну цедру.