>
Вегетаріанське

Тако з квасолею і авокадо

4f9727e8546ad63f72f1b7434f3e844d Тако з квасолею і авокадоЗнамените блюдо мексиканської кухні сподобається любителям гострої їжі. Воно дуже ситне і не залишає голоду жодних шансів.
Інгредієнти:

  • Тортилья4 шт.
  • Консервована фасоль200 р
  • Лук1 шт.
  • Авокадо1 шт.
  • Мелений червоний перец1/2 ч. л.
  • Кумин1 ч. л.
  • Мелена паприка1 ч. л.
  • Сольпо смаком
  • Чорний мелений перецпо смаком
  • Рослинна масло2 ст. л.
  • Чеснок2 зубчики

Спосіб приготування:

  • Злийте рідину з банки з квасолею.
  • Цибулю і часник дрібно наріжте і обсмажте протягом 3-5 хвилин на рослинній олії, поки цибуля не стане м’яким.
  • Додайте квасолю в сковороду. Тушкуйте 2 хвилини.
  • Додайте всі приправи і посоліть. Тушкуйте ще 1 хвилину.
  • Авокадо очистіть, видаліть кісточку і порізати скибочками.
  • Начиніть коржі для тако квасолевої начинкою, покладіть по два-три шматочки авокадо. Готове.