Приємна кислинка вишні відповідає за незабутній смак цих апетитних тарталеток.

Інгредієнти:

  • Волоські орехи2,5 чашки
  • Какао-порошок1/4 чашки
  • Кокосове масло2 ст. л.
  • Тростинний сахар3 ст. л.
  • Кленовий сироп2 ст. л.
  • Морська соль1/2 ч. л.
  • Для начинки:
  • Кокосове молоко450 мл
  • Кленовий сироп1/4 чашки
  • Кокосове масло1/2 ч. л.
  • Морська соль1/4 ч. л.
  • Для прикраси:
  • Заморожена вишняпо смаком

Спосіб приготування:

  • Кокосове молоко надішліть на ніч в морозильну камеру.
  • У кухонному комбайні подрібніть волоські горіхи в дрібну крихту.
  • Додайте какао-порошок, кокосова олія, цукор, кленовий сироп і морську сіль. Ще раз гарненько подрібніть.
  • Збризніть маслом формочки для випікання. Викладіть тісто на дно кожної формочки і розрівняйте ложкою по краях.
  • Приготуйте начинку. Дістаньте кокосове молоко з морозилки і за допомогою ложки вийміть густу частину і перекладіть в блендер.
  • До застиглому кокосовому молоко додайте залишилися інгредієнти для начинки. Змішайте до отримання однорідної маси. Якщо суміш вийшла дуже густий, додайте трохи кокосового молока.
  • Влийте в формочки начинку. Відправте в холодильник мінімум на 5 годин і максимум на ніч.
  • Дістаньте тарталетки з холодильника приблизно за 20 хвилин до подачі до столу. Прикрасьте замороженої вишнею.
  • Подавайте десерт до столу.