>
Салати

Теплий салат із броколі, цвітної капусти і авокадо

e114e6f9a59e64d15a57711e67bed858 Теплий салат із броколі, цвітної капусти і авокадо

Незважаючи на те, що авокадо виступає тут в якості додаткового інгредієнта, саме завдяки йому цей теплий салат виходить таким збалансованим і ніжним. Важливо лише вибрати стиглий плід.

Інгредієнти:

  • Броколі 200 г
  • Цвітна капуста 200 г
  • Авокадо 1 шт.
  • Лимон 1/2 шт.
  • Олія оливкова 2-3 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком
  • Гарбузове насіння жменю

Спосіб приготування:

  • Цвітну капусту і брокколі розділити на невеликі суцвіття і відварити в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Відкинути на друшляк.
  • У цей час очистити авокадо і видалити кісточку. Нарізати м’якоть кубиками авокадо.
  • Викласти в салатник 2 види капусти і авокадо. Посолити і поперчити. Скропити лимонним соком і оливковою олією. Акуратно перемішати.
  • Зверху посипати гарбузовим насінням і подавати.