>
Салати

Теплий салат з брюссельською капустою

a7e60ab10bf3f48f404da39467b552c6 Теплий салат з брюссельською капустою

Пропонуємо вам замість традиційного овочевого салату приготувати цей варіант теплого салату з брюссельською капустою, сиром фета і гранатом. Виходить дуже смачно і ситно.

Інгредієнти:

  • Брюссельська капуста 500 г
  • Олія оливкова 4 ст. л.
  • Оцет бальзамічний 2 ст. л.
  • Кленовий сироп 1 ст. л.
  • Горіхи пекан 40 г
  • Гранат 1/2 шт.
  • Сир фета 100 г
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Брюссельську капусту розрізати навпіл і викласти на деко, застелене фольгою. Посолити і поперчити.
  • У невеликій мисці змішати оливкову олію, бальзамічний оцет і кленовий сироп. Полити приготованим соусом капусту.
  • Запікати брюссельську капусту в попередньо розігрітій до 190С духовці близько 20 хвилин, перемішавши її в середині готування. За 3-5 хвилин до закінчення готування додати до капусти горіхи пекан.
  • Коли капуста буде готова, викласти її в салатник, додати гранатові зерна і нарізаний невеликими кубиками сир фета. Подавати салат теплим.