>
Вегетаріанське

Теплий салат з грибами і кукурудзою

9f8c21312773f3d1dea5ab29c5cbcdf0 Теплий салат з грибами і кукурудзоюОригінальний рецепт теплого салату з печерицями та міні кукурудзою. Ваші близькі будуть приємно здивовані.

Інгредієнти:

  • Білі гриби печериці 450 г
  • Листя салату (якого за смаком)20 г
  • Кукурудза мини150 р
  • Сир Пармезан80 р
  • Фундук2 ст. л.
  • Тимьян4 гілочки
  • Рослинна масло4 ст. л.
  • Сіль, перецпо смаком
  • Для заправки:
  • Винний уксус2 ст. л.
  • Оливкова масло4 ст. л.
  • Цукрова пудра1 ч. л.
  • Сіль, перецпо смаком

Спосіб приготування:

  • Крупно нарізати гриби і горіхи, міні-кукурудзу розрізати вздовж
    навпіл.
  • Обсмажити
    гриби протягом 3-4 хвилин разом з листочками чебрецю на добре розігрітій
    сковороді.
  • Додати фундук, кукурудзу і залишити на вогні ще на 3-4
    хвилини. Додати спеції за смаком.
  • Змішати
    всі інгредієнти для заправки.
  • Обсмажені
    гриби, кукурудзу і горіхи викласти в миску, залити заправкою і перемішати.
  • Розкласти по тарілках, зверху викласти листя салату і присипати
    зверху пармезаном.