>
Випічка

Ванільний пиріг з ананасом

e6e9630fa469d354cc5e10f8ce6e2803 Ванільний пиріг з ананасом

Що може бути смачніше домашньої випічки, особливо якщо мова йде про такому незвичайному мигдально-ванільному пирогу з ананасом. Рекомендуємо спробувати цей неймовірно повітряний бісквіт.

Інгредієнти:

  • М’якоть ананаса 280 г
  • Борошно пшеничне 90 г
  • Мигдальна борошно 90 г
  • Грецький Йогурт 90 г
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Олія кокосова 70 мл
  • Кокосовий цукор 70 г
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Ванілін 1/2 ч. л.
  • Екстракт ванілі 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  • Половину м’якоті ананаса нарізати кільцями, а другу половину — кубиками.
  • Розігріти сковороду з кокосовим маслом і обсмажити кружечки ананаса. Остудити.
  • Змішати в мисці 2 види борошна, винилин і розпушувач.
  • Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну і прибрати в холодильник.
  • До жовтків додати цукор і збити до білизни. Додати екстракт ванілі, кокосове масло і йогурт, продовжуючи збивати.
  • В отриману масу поступово додати суміш сухих інгредієнтів і ретельно перемішати. Потім додати збиті раніше білки і акуратно перемішати.
  • В самому кінці викласти кубики ананаса і дуже делікатно перемішати, щоб білки не осіли.
  • Форму для випічки змастити кокосовим маслом і викласти на дно обсмажені скибочки ананаса. Зверху розподілити тісто і випікати в попередньо розігрітій до 180С духовці 25-30 хвилин.