>
Вегетаріанське

Веганські мафіни з лохиною без глютену

%name Веганські мафіни з лохиною без глютенуДля тих, хто особливо ретельно стежить за харчуванням, ви пропонуємо смачний і
дуже корисний рецепт мафінів, які не містять продуктів тваринного
походження, а також глютену.
Інгредієнти:

  • Рисове борошно 90 г
  • Гречана мука 70 г
  • Кокосовий горіх тертий-50 г
  • Коричневий цукор 50 г
  • Розпушувач 1,5 ч. л.
  • Кориця 1 ч. л.
  • Сіль щіпка
  • Олія рослинна 60 мл
  • Молоко рослинна олія (соєва або горіхове) 120 мл
  • Яблучний оцет 2 ч. л.
  • Банан 2 шт.
  • Лохина 100 г
  • Мигдаль за бажанням

Спосіб приготування:

  • Змішати в мисці всі сухі інгредієнти, крім мигдалю. Він знадобиться для прикраси.
  • В окремій мисці банани розім’яти в пюре, додати рослинне масло, яблучний
    оцет і рослинне молоко. Все ретельно перемішати.
  • Поступової додати в отриману масу суміш сухих інгредієнтів і вимісити
    гладке тісто. Додати лохину і акуратно перемішати.
  • Формочки для мафінів змастити олією, викласти в них тісто, прикрасивши
    зверху подрібненими мигдалем. Випікати в попередньо розігрітій до 200
    градусів духовці 20 хвилин.