>
Вегетаріанське

Вегетаріанська Нутелла

aaea8a45c9bcba651593110accc750e1 Вегетаріанська Нутелла

Любов до Нутелли так сильна, але дістати пару-трійку зайвих кілограмів зовсім не хочеться? Приготуйте вегетаріанську шоколадну пасту за нашим рецептом.

Інгредієнти:

  • Фундук3 чашки
  • Рубаний шоколад3/4 чашки
  • Ванільний экстракт1 ч. л.
  • Морська соль1/2 ч. л.
  • Какао-порошок2-3 ст. л.
  • Кокосовий цукор (за бажанням)2-3 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Розігріти духовку до 170 градусів.
  • Деко застеліть папером для випікання. Викладіть зверху фундук рубаний і розподіліть його рівномірно.
  • Випікайте протягом 15 хвилин.
  • Акуратно видаліть лушпиння від горіхів.
  • Викладіть фундук в кухонний комбайн. Збийте на низькій швидкості до максимально розсипчастого стану. Потім увімкніть високу швидкість і збийте до консистенції кремового олії. Це займе приблизно 10-15 хвилин.
  • Тим часом розтопити шоколад у мікрохвильовій печі інтервалами в 30 секунд.
  • Змішайте горіхове масло з шоколадом, ванільним екстрактом та морською сіллю.
  • Додайте какао-порошок і кокосовий цукор. Розмішайте.
  • Подавайте до столу.