>
Вегетаріанське

Вегетаріанський чилі

%name Вегетаріанський чиліДуже соковите і дуже гостре блюдо для тих, хто дотримується вегетаріанської дієти. При бажанні квасолю можна приготувати самостійно. Для цього її потрібно замочити на кілька годин і відварити в підсоленій воді. Інгредієнти:

  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Лук1 шт.
  • Чеснок2 зубчики
  • Гарбуз очищена і нарезанная3 чашки
  • Порошок чили2 ч. л.
  • Мелений тмин1 ч. л.
  • Коричневий сахар1 ч. л.
  • Кориця 1/4 ч. л.
  • Чорна і червона квасоля консервированнаяпо 1 банку
  • Овочевий бульон3,5 склянки
  • Помідори 200 г
  • Шпинат нарезанный4 чашки
  • Кінза, петрушка2-3 гілочки
  • Сир Monterey, сметанапо смаком

Спосіб приготування:

  • Нагріти олію у важкій великій каструлі на середньому вогні. Додати порізану цибулю і смажити 7-10 хвилин до золотистого кольору.
  • Додати часник і смажити 2 хвилини.
  • Додати очищену і порізану гарбуз. Смажити 5 хвилин.
  • Змішати порошок чилі, кмин, коричневий цукор, корицю. Додати в сковороду з цибулею і гарбузом.
  • Злити воду з банок з квасолею і промити її водою. Додати в сковороду з гарбузом, залити бульйоном і викласти туди ж порубані помідори і шпинат. Довести до кипіння.
  • Зменшити вогонь і варити з відкритою кришкою 15 хвилин. Приправити сметаною і сиром.