>
Випічка

Вегетаріанський кукурудзяний хліб

6875c627e5c20cd5618e53041142dd7b Вегетаріанський кукурудзяний хліб

Якщо ви хочете приготувати прості, але корисні закуски або бутерброди, зверніть увагу на цей незвичайний рецепт кукурудзяного хліба, не містить продукти тваринного походження.

Інгредієнти:

  • Кукурудзяне борошно 200 г
  • Пшеничне борошно 130 г
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Сіль 1/4 ч. л.
  • Молоко соєве 375 мл
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Лимонний сік 1 ст. л.
  • Кленовий сироп 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  • З’єднати соєве молоко і лимонний сік. Коли молоко трохи згорнеться, додати рослинне масло і кленорвый сироп. Перемішати.
  • Викласти в миску з всі сухі інгредієнти і ретельно перемішати.
  • Поступово вливати приготовлену раніше молочну суміш в сухі інгредієнти, акуратно перемішуючи, але не збиваючи.
  • Квадратну форму для випікання злегка змастити рослинним маслом і присипати кукурудзяним борошном. Викласти тісто у форму і випікати в попередньо розігрітій до 180С духовці 25 хвилин.