>
Напої

Вершкове пиво

6a75b02d1f1e1041bfff7e5e6b46d66f Вершкове пивоВершкове пиво асоціюється з чимось казковим, незвичайним і виразно смачним. Приготуйте його в домашніх умовах.
Інгредієнти:

  • Світлий ель 1/2 л
  • Яєчний жовток-2 шт.
  • Цукор 60 г
  • Вершкове масло 15 г
  • Мелений мускатний орехщепотка
  • Тертий імбир щіпка
  • Мелена гвоздика зкроткп

Спосіб приготування:

  • Влийте ель в каструлю і всипте мускатний горіх, імбир і гвоздику, постійно помішуючи. Повільно нагріти, поки суміш не стане теплою. Добре збийте жовтки з цукром.
  • Коли суміш еля і прянощів стане тепла, додайте збиті жовтки і продовжуйте нагрівати, постійно помішуючи, до тих пір, поки рідина не стане густою. Не нагрівайте сильно, інакше жовтки перетворяться в яєчню. Погрійте пару, а потім зніміть з вогню і вбийте в масло, поки масло повністю не розійдеться.
  • Спіньте з допомогою віночка і розлийте в чашки.