>
Випічка

Відкритий пиріг з літніми фруктами

d946d5fc9451601439ada25119e2cba6 Відкритий пиріг з літніми фруктамиТакий пиріг чудово підійде для смачного і легкого сніданку, зарядивши вас енергією на цілий день.

Інгредієнти:

  • ерсики3 шт.
  • Абрикосы3 шт.
  • Яблоко1 шт.
  • Розмарин свіжий 2 гілочки
  • Чебрець свежий2 гілочки
  • Мигдальний порошок3 ст. л.
  • Масло вершкове соленое60 р
  • Коричневий цукор 25 г
  • Яйце куриное1 шт.
  • Борошно грубого помелу 100 г
  • Борошно житнє 20
  • Сольщепотка

Спосіб приготування:

  • Покласти очищені
    і нарізані кубиками яблука, персики і абрикоси в каструлю разом з чебрецем і розмарином. Тушкувати на
    слабкому вогні з кришкою, регулярно помішуючи, 20 хвилин.
  • Приготувати тісто.
    Для цього змішати вручну коричневий цукор, два види борошна і щіпку солі.
    Додати до сухих інгредієнтів вершкове масло і яйце. Вимісити тісто, скачати
    його в кулю, а потім розкачати між двома листами пергаментного паперу.
  • Викласти основу з тіста на деко з пергаментним папером, посипати мигдальним
    порошком і викласти начинку, залишивши небагато місця по краях так, що їх
    загорнути. Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько
    20 хвилин.