>
Вегетаріанське

Вівсяна каша по швейцарському рецепти

41f3cc2545fdb8deccba54d40d0934fa Вівсяна каша по швейцарському рецептиЗгідно з цим рецептом, кашу варити не треба, достатньо просто замочити вівсянку на ніч, а вранці доповнити іншими інгредієнтами.

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці 1/2 ст.
  • Яблуко 1/4 шт.
  • Родзинки 1 ст. л.
  • Банан 1/2 шт.
  • Йогурт ванільний 2 ст. л.
  • Журавлина сушена 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Замочити вівсяні пластівці в холодній воді, накрити і прибрати в холодильник на ніч, а вранці злити зайву воду.
  • Банан і яблуко дрібно нарізати і додати до вівсяним пластівців. Потім додати йогурт, родзинки і сушену журавлину. Ретельно перемішати і подавати.