З гарбуза можна приготувати круту закуску. Виглядає вона дуже смачно та вишукано. Щоб повторити таку красу, вам потрібно горіх пекан і смородина.

Інгредієнти:

  • Тыква1 кг
  • Оливкова масло7 ст. л.
  • Тимьян5 гілочок
  • Сольпо смаком
  • Чорний мелений перецпо смаком
  • Чеснок3 зубчики
  • Горіх пекан1/2 чашки
  • Сахар1 ст. л.
  • Білий винний уксус1/4 чашки
  • Смородина1/4 чашки
  • Червоний перець чілі пластівцями 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 250 градусів.
  • Наріжте гарбуз на круглі скибочки і викладіть на деко.
  • Перемішайте гарбуз з 2 столовими ложками оливкової олії, чебрецем, сіллю і перцем. Відправте в духовку на 30 хвилин. Через 15 хвилин переверніть скибочки гарбуза на іншу сторону.
  • Тим часом у великій сковороді на середньому вогні змішайте часник і 1 столову ложку оливкової олії. Обсмажте до появи аромату.
  • Додайте рубані горіхи пекан і цукор. Готуйте 2 хвилини.
  • Оливкова олія змішайте з оцтом. Додайте горіхову суміш, смородину і чилі. Гарненько перемішайте. Приправте за смаком.
  • Перед подачею полийте гарбуз приготованим соусом.