Дивно, як з простих і дуже базових продуктів можна приготувати що-то по-справжньому смачне та вишукане, наприклад, таку закуску, яка ідеально підійде для фуршету. Її можна подавати на тарілці або відразу наколоти на палички для морозива, щоб гостям було зручно брати.

Інгредієнти:

  • Огірок довгий 1 шт.
  • Фета 150 г
  • Лимон 1 шт.
  • Вершки 3 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Цедру лимона натерти на дрібній тертці і змішати з сиром фета і вершками, посолити і поперчити.
  • Огірок очистити і нарізати кружечками завтовшки близько 1 див Видалити середню частину огірка, де знаходяться насіння, з допомогою спеціального пристосування для видалення серцевини з яблук.
  • Заповнити середину огірка раніше приготовленої начинкою з сиром фета з допомогою кондитерського мішка або маленької ложки.
  • Наколоти кожен кружечок на зубочистку або паличку для морозива. Подавати охолодженим.