>
Вегетаріанське

Запечена цвітна капуста з сиром і часником

21c385b9ea5cafbdd6ee331a3a9afde4 Запечена цвітна капуста з сиром і часникомЦвітна капуста багата вітамінами і мінеральними речовинами, легко засвоюється організмом і має надзвичайно ніжним і соковитим смаком. Пробуйте!Інгредієнти:

  • Кольорова капуста1 качан
  • Чеснок2-3 великих зубчики
  • Лимонний сок1 ст. л.
  • Оливкова маслопара крапель + для змащування
  • Морська сіль, мелений чорний перецпо смаком
  • Тертий пармезан (або інший твердий сир)1/2 чашки

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 200 градусів.
  • Злегка змастіть деко оливковою олією.
  • Крупно порубаєте часник.
  • Капусту розберіть на суцвіття і покладіть в миску.
  • Додайте часник і збризніть лимонним соком і оливковою олією і перемішати, щоб масло злегка покривало суцвіття.
  • Викладіть суцвіття на деко в один шар.
  • Приправте сіллю і перцем.
  • Надішліть деко в духовку і запікайте 25-30 хвилин, поки суцвіття не стануть злегка коричневими зверху.
  • Вийміть з духовки, щедро посипте пармезаном і відразу ж подавайте.