Повітряне, ніжне і смачне блюдо. Смачно як у гарячому, так і холодному вигляді.

Інгредієнти:

  • Рис длиннозерный70 р
  • Масло оливковое2 ч. л.
  • Цибуля репчатый1 шт.
  • Кабачок1 шт.
  • Яйце куриное3 шт.
  • Сир (твердих сортів)200 г
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  • Зваріть рис, як зазначено на упаковці.
  • Нагрійте духовку до температури 180°C.
  • Змастіть маслом форму, в якій будете випікати. Застеліть її папером для випічки.
  • Цибулю поріжте на дрібні кубики і обсмажте протягом 3-5 хвилин.
  • Рис перекладіть у велику миску, додайте натертий кабачок, збиті яйця, 2/3 сиру. Добре перемішайте. Додайте сіль, перець за смаком.
  • Викладіть отриману суміш у форму для запікання. Зверху посипте сиром, що залишився.
  • Запікайте протягом 30-35 хвилин.