>
Перші страви

Зелений гаспачо

272b7f3b8925f493af61ae28d8e4f52d Зелений гаспачоВсі звикли, що гаспачо червоного кольору, але ця яскрава варіація нічим не гірше. Радимо подавати з житніми сухарями або тертим пармезаном.

Інгредієнти:

  • Перець солодкий зеленый5 шт.
  • Огурцы4 шт.
  • Оливкова масло1 ч. л.
  • Сіль морскаяпо смаком
  • Цибуля зеленыйпо смаком
  • Петрушкапо смаком
  • Лимонний сокпо смаком
  • Хлібний мякиш50 р
  • за смаком

Спосіб приготування:

  • Перці розрізаємо навпіл і викладаємо на деко шкіркою вгору, збризкуємо оливковою олією.
  • Запікаємо близько 15 хвилин при температурі 200 градусів.
  • Остуджуємо перці і знімаємо з них шкірку.
  • У чашу блендера складаємо огірки, перці, часник, петрушку, зелений цибуля, оливкова олія, сіль, хлібний м’якуш і перемішуємо до однорідного пюре.
  • Додаємо лимонний сік і ще раз перемішуємо.